Як минули гумористичні посиденьки в Оваднівській громаді. ФОТО

02 Березня 2020, 12:45
Гумористичні посиденьки 2301
Гумористичні посиденьки

У перший день весни у Будинку культури села Овадне відбулися гумористичні посиденьки «Сміх людський – цікава штука. Або, хто сміється – тому здоров’я додається».

На посиденьки прийшло чимало глядачів, а участь в них взяли аматори сцени закладів культури сіл Свійчів, Сусваль, Красностав, Ягідне, Верба, Овадне та Білин, – розповідає на фейсбук сторінці громади провідний спеціаліст з питань культури Оваднівської сільської ради Наталія Шамріцька.

«Багата на самобутні таланти Оваднівська громада. Вміють тут і поспівати, і пожартувати. Я щиро дякую всім артистам-аматорам за творчі доробки, за подарований глядачам щирий сміх і гарний настрій.
Особливу подяку висловлюю сільському голові Сергію Панасевичу за сприяння у проведенні цього заходу. Саме завдяки повсякчасній підтримці голови Оваднівської сільської ради, творчі колективи та аматори сцени сільських закладів культури мають можливість збиратися разом (кожного разу в іншому селі), ділитися своїми талантами, радувати глядачів та спілкуватися», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У храмі села Сусваль відбулося перше богослужіння. ФОТО










1



1


1

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024