У Володимирі відзначили день народження «Жовтої парасолі»

04 Березня 2020, 16:55
Гості також вручили подарунки керівничці закладу Олені Токарєвій. 1527
Гості також вручили подарунки керівничці закладу Олені Токарєвій.

У середу, 4 березня, у Володимирі-Волинському відсвяткували 2 річницю з часу відкриття центру для дітей з особливими освітніми потребами «Жовта парасоля».

З цієї нагоди для вихованців центру організували справжнє свято, – інформує офіційний сайт міста.

Зі святом колектив центру та його вихованців привітали перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник управління освіти, молоді та спорту В'ячеслав Петрук, керуюча справами виконавчого комітету міськради Ірина Ліщук, депутат Володимир-Волинської міської ради Андрій Гудим. Гості також вручили подарунки керівничці закладу Олені Токарєвій.

Того дня звучали слова вдячності всім, хто докладає зусиль, аби діти з особливими потребами могли жити і розвиватися, як і їхні ровесники. Справжню атмосферу сімейного свята створили вихованці центру, які декламували вірші. Продовжилися святкові заходи майстер-класами.

Нагадаємо, у березні 2018 року у місті урочисто відкрили інклюзивно-ресурсний центр – установу, яка максимально охоплюватиме реабілітаційними, дефектологічними, психологічними та соціальними, послугами діток з інвалідністю та одночасно виконуватиме роль міської психолого-медико-педагогічної комісії та консультації. На сьогодні центр відвідують більш як 70 дітей. Завдяки роботі інклюзивно-ресурсного центру є беззаперечні результати роботи з дітьми із особливими освітніми потребами, які навчаються та розвиваються в соціумі та не відчувають себе закритими від світу. 

Читайте також: У Володимирі інклюзивно-ресурсний центр отримав спецавтомобіль


1


1



1



1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024