У Володимирі-Волинському вибрали найспортивнішу сім'ю

08 Березня 2020, 13:55
1668

У Володимирі-Волинському, у міському центрі фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» найспортивніші сім'ї міста змагались за перемогу у міському фестивалі «Мама, тато, я - спортивна сім'я».

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє Лілія Бранчук (Lilia Branchuk).

Участь у змаганнях узяли сім'ї, які представляли п'ять шкіл міста. Усі ці родини різні за інтересами, вподобаннями та дуже люблять спорт та розваги.

«Батьки з молодечим запалом долали дистанції, бігали з ключкою, стрибали, кидали фрісбі, змагалися в ігрових комбінаціях. Від цікавих конкурсів вони отримали безліч позитиву», – йдеться у дописі.

За результатами фестивалю III місце зайняла сім'я Лавренюків ( гімназія ім. О. Цинкаловського), II – сім'я Гловацьких ( Володимир - Волинський ліцей «Центр освіти»), а перемогу отримала сім'я Хомюків ( ЗОШ I - III ступенів №1).

В номінаціях «Найкращий тато» перемога дісталася Василю Ковалю, «Найкраща мама» – Юлія Решетняк,  «Найкраща дитина» – Матвій Гловацький.

Сім'я Лавренюків була нагороджена грамотою за найкращий малюнок на тему «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя».

Усіх переможців та призерів змагань відзначили грамотами, медалями та подарунками.

Сім'я Хомюків буде представляти місто Володимир-Волинський на обласному фестивалі, який пройде 14 березня у княжому місті.Початок змагань - 12.00 год.

Організатори змагань дякують усім хто взяв участь у даному заході, а також усіх, хто прийшов, аби їх підтримати.

Читайте також: У Володимирі відзначили день народження «Жовтої парасолі»













 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024