У Володимирі будуть братися за укріплення багатоповерхівки

11 Березня 2020, 12:45
Володимир-Волинський 1398 Джерело: Фотоілюстрація
Володимир-Волинський

У Володимирі-Волинському продовжать роботи з укріплення будинку №4, що на вулиці Івана Франка.

Про це на щотижневій нараді та на брифінгу з представниками ЗМІ говорив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Зокрема на нараді йшлося і про перевірку будинку №4 на вулиці Івана Франка, де раніше були встановлені маяки, та необхідності із залученням проєктної групи визначити заходи, потрібні для укріплення багатоповерхівки. 

«Це будинок, зовні якого робили стягування. В одній із квартир, де ніхто не проживав, утворилися тріщини. Після звернення мешканців ми поставили маяки, але все ж вирішили покликати проєктну групу, щоб продовжити роботи зі стягування всередині», – зазначив Ярослав Матвійчук.

Звернув увагу перший заступник міського голови і на обслуговування багатоквартирних будинків та закликав керівництво управляючої компанії проводити зустрічі з мешканцями із метою надання інформації про виконані роботи і про плани щодо наступних ремонтів.

Також було доручено працювати в напрямку активного освоєння коштів в рамках програми «Тепла оселя», у якій беруть участь ОСББ і ЖБК Володимира-Волинського.

Говорили й про те, що продовжується встановлення лічильників тепла та води і якщо в області такі роботи виконуються на умовах співфінансування з мешканцями, то у Володимирі-Волинському – за кошт міста. Не припиняється проведення заходів зі зменшення втрат води, а також в місті розпочали  роботу із заміни водопроводу Північного водозабору. 

Читайте також: На території селища цегельного заводу поклали більше асфальту ніж є на папері, – міська влада

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024