На митному посту «Володимир-Волинський» в чоловіка вилучили пістолет, електрошокер та ніж

12 Березня 2020, 17:15
1013

На митному посту «Володимир-Волинський», під час проходження митного контролю, прикордонники виявили в автомобілі «Mercedes Benz» стартовий пістолет «Start 2», ніж-мачете та електрошокер.

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції. Виявлені речі вилучили. Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, – інформує пресслужба поліції області.

За кермом транспортного засобу перебував 39-річний житель Сумської області. Вилучені предмети направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення дослідження.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що наприкінці лютого співробітники кримінальної поліції Володимир-Волинського відділу за місцем проживання 50-річного місцевого жителя виявили та вилучили дві мисливські нарізні рушниці, травматичний пістолет та боєприпаси.

Читайте також: Володимирчанка, погрожуючи ножем, викрала з магазину курятину




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024