Як у Володимирі готуються до боротьби з коронавірусом

13 Березня 2020, 19:00
Коронавірус 1839 Джерело: Фотоілюстрація
Коронавірус

У Володимирі-Волинському з 12 березня  по 3 квітня, в установах та організаціях (незалежно від форм власності), діяльність яких пов’язана з обслуговуванням громадян, буде запроваджений посилений протиепідемічний режим: проводитиметься додаткове провітрювання та вологе прибирання приміщень із застосуванням деззасобів, дотриманням особистої гігієни працівниками, вимірювання температури.

Про це інформують на сайті міської ради.

Також прийнято рішення тимчасово обмежити прийом громадян з особистих питань керівництвом виконавчих органів міської ради.

У Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету рекомендують громадянам подавати звернення з особистих питань, заяви на отримання адміністративних послуг засобами телекомунікаційного зв’язку,  відповідно до чинного законодавства.

Посилено готуються до боротьби з коронавірусом у Володимир-Волинському ТМО. Зокрема є в наявності 12 комплектів спецодягу, 20 тисяч масок, 12 кисневих концентраторів, дезінфікуючі засоби, 8 апаратів штучної вентиляції легень. Підготовлені бокси в інфекційному відділенні, щоб приймати людей на карантин і лікування у випадках розповсюдження коронавірусу. Також проведено навчання медперсоналу.

Вже найближчим часом буде закуплено 75 тестів, якими можна діагностувати захворювання, 100 респіраторів та 100 захисних костюмів, медикаменти.

У зв’язку з оголошенням картину на території міста володимирчан закликають дотримуватися правил, що рекомендує Міністерство охорони здоров’я, правил гігієни, уникати багатолюдних місць, без нагальної потреби не відвідувати закладів та установ органів місцевого самоврядування та державної влади, котрі продовжують працювати у штатному режимі.

Нагадаємо, на Волині визначили 9 медзакладів, у яких зможуть надавати допомогу у випадку захворювання на коронавірус. До цього переліку потрапила й лікарня у Володимирі-Волинському.

Читайте також: У лікарні Володимира надаватимуть допомогу хворим на коронавірус

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024