У Володимирі рекомендують закрити фітнес-клуби, салони краси та ринки

14 Березня 2020, 19:00
3385

З метою посилення заходів щодо запобігання захворювань на коронавірус, у  Володимирі-Волинському рекомендують суб’єктам господарювання з 15 по 20 березня призупинити роботу кінотеатру, оздоровчо-тренувальних закладів, салонів краси,  КП «Речовий ринок» та ТзОВ «УСВ». 

Про це йшлося на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка відбулася 14 березня у Володимир-Волинській міській раді.

Так, як Володимир-Волинський є прикордонним містом, у міськраді працюють над посиленням протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

Зокрема, під час засідання комісії ТЕБ і НС було прийнято рішення щодо виділення з резервного фонду міста 1 мільйон 199 тисяч гривень для дезінфекції громадського транспорту, проведення робіт з дезінфекції на території автостанції та автовокзалу і закупівлі медикаментів. 

У Володимирі продовжують проводити дезінфекцію у маршрутках, на ринку та у решті місць великого скупчення людей. Не припиняються аналогічні роботи у соціальних установах, зокрема будинку престарілих.

На одній з баз підприємця Михайла Тищука проводитиметься додаткова обробка одиниць громадського транспорту. За допомогою спецмашини буде проведена дезінфекція на території міського ринку. Також додаткові роботи з дезінфекції під’їздів зобов’язано проводити управляючу компанію.

Вирішено рекомендувати суб’єктам господарювання з 15 по 20 березня 2020 року призупинити роботу кінотеатру, оздоровчо-тренувальних закладів, салонів краси, КП «Речовий ринок» та ТзОВ «УСВ», а суб’єктам господарювання, які здійснюють господарську діяльність на території міста у сфері ресторанного господарства, послуг, крім медичних та торгових, обмежити роботу до 22.00. Працівників останніх зобов’язано забезпечити засобами індивідуального захисту.

Рекомендовано теж обмежити роботу всіх комунальних та державних структур з людьми, призупинити роботу центрів обслуговання споживачів АТ «Волиньгаз», ПрАТ «Волиньобленерго», АТ «Укрпошта».

Міська рада звернулася до церковних громад Володимира з проханням провести роз’яснювальну роботу серед парафіян, також направлені звернення в прилеглі до міста ОТГ про проведення протиепідемічних заходів на території громад.

У міськраді закликають громадян не відвідувати без потреби місця скупчення людей.

Нагадаємо, що на території міста оголошено карантин, тож батькам рекомендовано обмежити контакти дітей з однолітками та пересування їх містом без необхідності.

Читайте також: Як у Володимирі готуються до боротьби з коронавірусом

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024