У Володимирі дезінфекують громадський транспорт, приміщення залізничного вокзалу та автостанції

15 Березня 2020, 11:15
Протиепідемічні заходи 1938
Протиепідемічні заходи

У Володимирі-Волинському аби протидіяти занесенню і поширенню коронавірусу проведено ряд протиепідемічних заходів.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«У рамках протидії занесенню і поширенню коронавірусу у місті Володимирі-Волинському проведено ряд протиепідемічних заходів. Зокрема, проведено дезінфекцію громадського транспорту, приміщення залізничного вокзалу та автостанції, госпрозрахункового ринку. Кошти на ці потреби виділено із резервного фонду міста, також долучився бізнес.
Управляюча житлова компанія розпочала дезінфекцію під’їздів. Такі ж заходи просимо вжити ОСББ та ЖБК. До речі, усі необхідні дезінфікуючі засоби на перших порах можна отримати, звернувшись до працівників ЖЕКу.
Також, відповідно до рішень комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і виконавчого комітету міської ради, що відбулись сьогодні, призупинено роботу кінотеатру, оздоровчо-тренувальних закладів, салонів краси, КП «Речовий ринок» та ТзОВ «УСВ».
При цьому наголошую, що панікувати не варто. Ми завчасу ввели обмежувальні заходи аби мінімізувати ризики розповсюдження інфекції.
Тож звертаюся до усіх містян з проханням не відвідувати без потреби місця скупчення людей. А батькам, діти яких знаходяться на карантині, обмежити їх контакти з однолітками та пересування містом без необхідності», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, так, як Володимир-Волинський є прикордонним містом, у міськраді працюють над посиленням протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

Нагадаємо, що на території міста оголошено карантин, тож батькам рекомендовано обмежити контакти дітей з однолітками та пересування їх містом без необхідності.

Читайте також: Як у Володимирі готуються до боротьби з коронавірусом













 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024