У Володимирі голова ОСББ дезінфікує під'їзд будинку і закликає інших це робити

15 Березня 2020, 17:00
2361

У княжому місті голова об'єднання співвласників багатоквартирних будинків «Наш дім» самостійно взявся дезінфікувати під'їзд будинку.

Про це Роман Савчук написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Хто впізнав би мене на цьому фото? Напевно, ніхто, якби не підписав його) Зараз я є головою ОСББ «Наш дім» по вул. Луцькій і цим постом хочу закликати мешканців міста до проведення дезінфекції у своїх будинках, бо при всьому бажанні міської влади і УЖК у них просто фізично не вистачить часу на всіх. А дезінфікувати треба постійно, а не одноразово.
То ж, зробив сам і вас закликаю – самоорганізовуйтесь і вживайте заходи для недопущення розповсюдження коронавірусу. Всім здоров'я)» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, так, як Володимир-Волинський є прикордонним містом, у міськраді працюють над посиленням протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

На території міста оголошено карантин, тож батькам рекомендовано обмежити контакти дітей з однолітками та пересування їх містом без необхідності.

Читайте також: Як у Володимирі готуються до боротьби з коронавірусом


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024