У володимирській «первинці» пояснили, що робити, якщо є симптоми ГРВІ

17 Березня 2020, 13:44
ГРВІ 1079
ГРВІ

У Володимир-Волинському центрі первинної медичної допомоги повідомили, що в разі виявлення у себе чи своїх рідних симптомів ГРВІ (температура, лихоманка, нежить, чхання, кашель, сльозотеча), слід залишатися вдома та одразу телефонувати до свого сімейного лікаря.

Таке звернення оприлюднене на сторінці центру у фейсбуці.

«Шановні пацієнти! Звертаємо Вашу увагу на введений урядом карантин! Це не канікули у дітей і не вимушена відпустка у батьків. Велике прохання перед тим, як записуватися на плановий огляд у нашій медичній інформаційній системі (https://vl.medportal.ua/#/login) – на дослідження, планову консультацію, отримання довідки, рецепту, або просто поставити питання – обов’язково зв’яжіться зі своїм педіатром, сімейним лікарем, терапевтом, щоб врахувати необхідність і доцільність візиту. Ситуація, коли у вас нарешті знайшовся час відвідати амбулаторію, неприпустима через карантин.

Аби розмежувати хворих та здорових відвідувачів, повідомляємо наступне:

• виписка електронних рецептів за програмою «Доступні ліки» може проводитись дистанційно, за телефоном.
• профілактичні огляди краще відкласти, аби тимчасово обмежити візити в медичні заклади;
• планові візити для хронічно хворих – за попереднім записом на сайті https://vl.medportal.ua/#/login або за номером телефону: 3-51-56.

Рекомендуємо планувати візити на другу половину дня, коли відвідувачів у амбулаторії, яка працює до 18:00, значно менше.

Важливо!

Придбати та одягнути маску повинен будь-який хворий з проявами кашлю, чхання, нежитю, підвищеної температури.
У разі виявлення у себе чи своїх рідних симптомів ГРВІ (температура, лихоманка, нежить, чхання, кашель, сльозотеча) залишайтеся вдома та одразу телефонуйте до свого сімейного лікаря, педіатра, яки Вас проконсультує стосовно Ваших подальших дій. Мобільний номер телефону лікаря вказаний у Вашій декларації.
В разі відсутності декларації або лікар не відповідає, рекомендуємо телефонувати на цілодобову гарячу лінію за номерами: 0637549207, 0960898122.

Читайте також: У магазинах та маршрутках – не більше 10 осіб: у Володимирі вживають додаткові заходи щодо боротьби з коронавірусом

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024