У Володимирі продезінфікували більше 90 багатоповерхівок

18 Березня 2020, 10:30
1632

У Володимирі-Волинському продовжують проводити дезінфекційні заходи в громадському транспорті та інших громадських місцях.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Упереджуємо ситуацію з можливим розповсюдженням коронавірусу. Відповідно до рішення уряду місто посилює обмежувальні заходи щодо боротьби із захворюванням. Наступні обмеження, що більшою мірою стосуються роботи транспорту та торгівельних закладів, були прийняті сьогодні під час засідання виконавчого комітету. Тим часом ми не припиняємо проводити дезінфікаційних заходів у місті, зокрема оброблено 90 багатоквартирних будинків, продовжуємо теж дезінфекцію транспортних засобів. Вдячні усім соціальноорієнтованим та свідомим підприємцям, які вже від сьогодні призупинили свою діяльність, за розуміння.
Велика вдячність усім, хто відчуває за собою відповідальність, свідомо долучилися до обмежуючих заходів та проводить дезінфекцію місць загального користування. Безпека міста залежить від кожного з нас!», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у Володимирі вживають додаткові заходи щодо боротьби з коронавірусом.

16 березня у Володимир-Волинській міській раді відбулося позачергове засідання міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого обговорили хід виконання заходів щодо запобігання на території міста гострої респіраторної хвороби, спричиненої COVID-19.

Читайте також: Штраф та обмеження волі: що «світить» за порушення правил карантину






 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024