У Володимир-Волинське ТМО доставили 2 апарати штучної вентиляції легень

18 Березня 2020, 17:45
Апарат штучної вентиляції легень 1828 Джерело: Фотоілюстрація
Апарат штучної вентиляції легень

Загалом тепер у володимирській лікарні таких апаратів є 10.

Про це на позачерговій сесії міської ради повідомила генеральний директор КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» Катерина Чубок.

Також було озвучено, що 17 березня був заключений договір на придбання тест-систем, які виявляють коронавірус, на суму 24 тисячі гривень, з них 20 тисяч – кошти з бюджету міської ради. 

Повідомили, що в лікарні підготовлено 2 бокси для можливих хворих на коронавірус. Медпрацівники пройшли симулятивні навчальні заходи, де закріпили відповідні знання, як діяти в екстрених ситуаціях. 


1

Катерина Чубок зазначила, що випадків захворювань із підозрою на коронавірус в місті не зафіксовано, також знизився рівень захворювання на ГРВІ. Її доповнив виконувач обов’язків керівника комунального підприємства «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» Олександр Клачук, який зауважив, що на сьогодні в інфекційному відділені на стаціонарному лікуванні перебуває 4 пацієнти з ГРВІ та 2 пацієнти з пневмонією.

На сесії 18 березня депутати прийняли рішення Про затвердження плану заходів із протидії поширенню захворювань, спричинених коронавірусом.

Нагадаємо, у Володимирі вживають додаткові заходи щодо боротьби з коронавірусом.

16 березня у Володимир-Волинській міській раді відбулося позачергове засідання міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого обговорили хід виконання заходів щодо запобігання на території міста гострої респіраторної хвороби, спричиненої COVID-19.

Читайте також: Штраф та обмеження волі: що «світить» за порушення правил карантину

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024