Володимирчан, які прибули з-за кордону, просять зв'язатися зі своїм сімейним лікарем

23 Березня 2020, 15:00
3779

Міський голова Петро Саганюк наголосив на необхідності активізувати роботу щодо виявлення осіб, які прибули з-за кордону, та налагодження з ними контакту. 

Про це очільник міста говорив на засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо реалізації заходів із запобігання поширенню на території міста вірусної інфекції, спричиненої COVID-19.

На засіданні було озвучено, що ситуація у місті стабільна, відтак необхідно і надалі дотримуватись раніше обмежувальних заходів, прийнятих державними та місцевими органами влади.

Однак, як повідомлялося раніше, загрозою є люди, котрі повернулися з країн, уражених вірусом. Петро Саганюк наголосив на необхідності активізувати роботу щодо виявлення осіб, які прибули з-за кордону, та налагодження з ними контакту. Першочергове завдання таких людей – повідомити сімейного лікаря про своє повернення та залишатися деякий час в самоізоляції, пройти обстеження. 

Під час засідання прийнято рішення про заборону відвідування дітьми спортивних і прибудинкових майданчиків. За дотриманням його виконання слідкуватимуть муніципали, працівники поліції та комунальних служб міста.

Члени комісії заслухали завідувача Володимир-Волинського міськрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я» Валерія Онищука, який надав інформацію про проведення заходів із запобігання поширенню на території міста коронавірусу.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському станом на 23 березня не зафіксовано жодної підозри на інфікування коронавірусом.

Читайте також: Коронавірусне: володимирчанам дали рекомендації по догляду за пацієнтом з COVID-19 в домашніх умовах

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024