Володимир-Волинське підприємство запустило пошиття захисних масок

24 Березня 2020, 12:55
Цех ПП «Аватон» 2623
Цех ПП «Аватон»

Знане в Україні приватне підприємство «Аватон» запустило пошиття захисних масок.

Про те, що змусило перепрофілювати виробництво, для Район.Володимир-Волинський розповів його власник Анатолій Ревін.

«Аватон» спеціалізується на пошитті махрових рушників, серветок та простирадл, проте з настанням карантину на підприємстві вирішили розпочати шити захисні маски. В даному напрямку працюють лише кілька днів, проте замовлень уже мають чимало.

«Як почався карантин, то ні мої працівниці, ні моя дружина не могли знайти захисні маски в аптеках. Тоді й виникла ідея тимчасово перепрофілювати виробництво і взятися за пошиття масок. Попробували, вийшло, узгодили все з місцевою владою і запустили виробництво. Хочу звернути увагу, що це не медичні, а захисні маски, навіть, скоріше, махрові пов'язки. Ми їх шиємо з тканини власного виробництва», – розповідає Анатолій Ревін.

Як розповів власник підприємства, наразі замовлень вистачає, працюють у посиленому режимі. Вартість маски – 8 гривень для гуртових закупівель та 10 гривень – ціна вроздріб. 

«На сьогодні в цеху працює 7 чоловік. В умовах карантину працюємо з дотриманням усіх вимог. Дівчата – в масках, у всіх під рукою антисептик, дезінфекцію приміщень проводимо, чужих в цехи не пускаємо», – розповідає Анатолій Ревін.

Нагадаємо, ПП «Аватон» працює на українському ринку з 2005 року.Продукція підприємства – екологічна чиста та гіпоалергенна. Підтвердженням цього є сертифікати якості та відповідності загальноприйнятим нормам та стандартам.

Колектив підприємства нагороджено золотою медаллю загальнонаціонального конкурсу «Вища проба» за бездоганну якість продукції та послуг.  Засновник та керівник ПП «Аватон» Анатолій Ревін у 2017 році отримав відзнаку міської ради «За заслуги перед містом Володимир-Волинський». До того ж, його прізвище – в сотні  найвпливовіших людей Волині.

Читайте також: У Володимирі-Волинському хочуть купити кисневу станцію






 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024