Для дезінфекції вулиць Володимира можуть залучити військову техніку

24 Березня 2020, 15:20
Дезінфекція вулиць 1765 Джерело: Фотоілюстрація
Дезінфекція вулиць

У Володимирі-Волинському триває організована робота щодо реалізації обмежуючих заходів, визначених державними та місцевими органами влади.

Про це перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук інформує на своїй сторінці у фейсбуці.

«Сьогодні провели санітарну обробку під'їздів у 35 житлових будинках. Відповідна робота проводиться щоденно. Разом з надзвичайниками протестували техніку, яку можна пристосувати і використати для оброблення місць великого скупчення людей. Мали зустріч із керівництвом військової частини, під час якої визначили можливість залучення військової техніки для поливу вулиць дезінфікуючими засобами. Запустили три додаткові рейси для підвезення медичної сфери на роботу. Також забезпечили ОСББ та ЖБК додатковими деззасобами, тож тепер у них є можливість проводити дезінфекцію самостійно. Спільно з поліцією проводимо роботу щодо виявлення осіб, які прибули з-за кордону, та налагодження з ними контакту. Разом докладемо максимум зусиль для протидії поширенню вірусної інфекції в місті!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Володимирі-Волинському правоохоронці, рятувальники, представники муніципальної поліції та інших служб будуть здійснюватимуть патрулювання міста на час карантину.

У Володимирі вживають додаткові заходи щодо боротьби з коронавірусом.

Читайте також: Штраф та обмеження волі: що «світить» за порушення правил карантину

У Володимирі вирішили, як будуть довозити на роботу працівників лікарні



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024