Володимир: місцевий «кулібін» ледь не потруїв мешканців цілого будинку

24 Березня 2020, 16:30
Багатоповерхівка по вулиці Гагаріна, 1 2638
Багатоповерхівка по вулиці Гагаріна, 1

У Володимирі-Волинському жителі багатоповерхівки по вулиці Гагаріна, 1 поскаржились на «зелену» воду, яка тече у них з кранів. 

Як з'ясували комунальники, така ситуація склалась через мешканця даного будинку, котрий самовільно втрутився у внутрішньобудинкову систему централізованого опалення, – інформує Комунальне підприємство "Володимир-Волинськтеплоенерго" у фейсбуці.

«У квартирі несанкціоновано використовували воду, яка знаходиться в системі опалення для миття посуду та побутових потреб. Це і призвело до змішування технічної води з холодною водою у цілому будинку.

Втручання було здійснено шляхом вварювання металевої труби в загальнобудинкову систему опалення. Спосіб втручання сприяв змішуванню технічної води (підфарбована певними реагентами, що надають «зелений» колір) з питним холодним водопостачанням.

Дане втручання і споживання такої води, може привести до непередбачуваних наслідків, а саме: розладу шлунково-кишкового тракту, отруєння.

Схожа ситуація була й у будинку по вулиці Олега Ольжича, 2.

Наголошуємо, якщо і надалі триватиме самовільне втручання в систему опалення, то КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» буде вимушене відключити будинок від опалення!

Хочемо також наголосити, що КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» не несе відповідальності за те, що мешканці будинків самовільно втручаються у внутрішньобудинкову системи.

З метою якісного надання послуги теплопостачання просимо ОСББ, ЖБК та Управляючу житлову компанію звернути увагу, на стан внутрішньобудинкову систему опалення та гарячого водопостачання», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Для дезінфекції вулиць Володимира можуть залучити військову техніку






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39