У Володимирі не їздитиме жодна маршрутка, зате з'явиться спецтранспорт для медиків

25 Березня 2020, 19:00
2460

Починаючи з 26 березня у Володимирі-Волинському повністю припинить рух громадський транспорт. 

Це пов'язано із введенням у країні надзвичайної ситуації й посиленням карантинних заходів, – повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. 

Підвезення медичного персоналу здійснюватиметься найнятими перевізниками відповідно до розроблених маршрутів.

Попередньо були проведені зустрічі з керівництвом лікувальних закладів щодо доїзду лікарів, медсестер, іншого персоналу до медустанов міста.

До перевезення медпрацівників залучено 3 міських перевізники. Воно буде забезпечуватися коштом міського бюджету та бюджетів прилеглих ОТГ. Організовує цю роботу управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету міськради спільно з Володимир-Волинським ТМО, Центром первинної медичної допомоги і відділенням екстреної допомоги.

Така ж робота проводиться з керівниками стратегічних комунальних підприємств, установ та організацій, які забезпечують щоденну життєдіяльність міста. Довіз працівників цих закладів буде здійснюватися силами відповідних підприємств, установ та організацій.

Нагадаємо, що 25 березня уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року. 

Читайте також: На Волині – перший підтверджений випадок захворювання на коронавірус

Без поцілунків: у МОЗ розробили інструкцію поховання померлих від коронавірусу

Волинська облрада закликала райони готуватися до боротьби з коронавірусом

Райони закликали готуватися до боротьби з коронавірусом

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024