У Володимирі поблизу житлових будинків горіла суха трава

27 Березня 2020, 15:45
Пожежа 1375
Пожежа

У Володимирі-Волинському, в районі вулиці Дулібської, невідомі підпали суху траву. Пожежу, що протягнулась вздовж берега річки Луга, голіруч гасили мешканці прилеглих будинків. 

Якби вчасно не спохватилися, то пожежа перекинулась на житлові будинки, – пише у своєму дописі володимирчанка Оксана Демьяненко. 

«Ще декілька хвилин і пожежа була б у мене на подвір’ї...У районі вул. Луцької, біля самої вул. Дулібської на лонці, що перед річкою Лугою розгорілася велика пожежа. Хтось підпалив траву і вітер за декілька хвилин розніс полум‘я по всій лонці під самі будинки людей, які мешкають на вул. Дулібський. Було страшно. Полум’я було заввишки як будинок, люди самі гасили пожежу як могли. Добре, що пожежники приїхали вчасно. Пожежу і досі гасять. Вогонь через вітер розгорається в різних місцях... Винуватці, де ваш здоровий глузд?????....І штрафів ніхто не боїться», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, рятувальники закликають громадян відмовитись від спалювання сухої трави, листя та інших рослинних залишків. Кожен такий підпал не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, знищуючи живу природу, а й спричинює до інших негативних наслідків, несучи загрозу життю та здоров’ю людей.

Читайте також: Спалювання сухої трави спричиняє пожежі у лісах та на торфовищах






 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024