16 володимирчан пройшли експрес-тести на коронавірус – усі показали негативний результат

01 Квітня 2020, 19:00
1300

Станом на 1 квітня 16 мешканців Володимира-Волинського пройшли експрес-тести на коронавірус – усі вони показали негативний результат.

На даний час у місті очікують на результати ще 3 ПЛР-тестів для діагностики коронавірусної інфекції, інформують на сайті міської ради.

За період карантину на самоізоляції знаходяться 177 осіб, які перебувають під пильним наглядом сімейних лікарів. Перевірку дотримання режиму самоізоляції та норм карантину проводить поліція.

 З громадянами, які повернулись з-за кордону, було проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання режиму самоізоляції, аби зменшити ризик інфікування та убезпечити інших жителів Володимира. Поінформовані особи підписали згоду на добровільну ізоляцію на 14 днів. У разі порушення підписаної згоди ці люди можуть притягуватись до адміністративної відповідальності.
 
Володимирчанам нагадують, що якщо під час самоізоляції у вас з’явились симптоми такі як кашель, ускладнене дихання, підвищена температура, ін. – негайно зверніться в телефонному режимі за медичною допомогою до сімейного лікаря або до бригади екстреної медичної допомоги за телефоном «103» та повідомте про стан здоров’я, історію подорожей та можливого контактування з особами, хворими на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Читайте також: З 1 квітня українці, які повертаються з-за кордону, проходитимуть обов'язкову обсервацію

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024