У Володимирі благодійники проспонсорували пошиття 4,5 тисяч захисних масок

03 Квітня 2020, 18:45
Більше 4 тисяч масок пошили для потреб городян 1422
Більше 4 тисяч масок пошили для потреб городян

Завдяки місцевим підприємцям Володимир-Волинський отримав додаткові 4 з половиною тисячі захисних масок, пошиттям яких займалася швейна фабрика.

Маски передали комунальним підприємствам, установам, службам міста, які робили попередні заявки із врахуванням потреб громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, котрі перебувають на обліку в територіальному центрі, а також сімей, що опинились в складних життєвих обставинах, – повідомила у фейсбуці заступник міського голови Лариса Кулікова.

«Ще раз про маски. Швейна фабрика на наше замовлення пошила чотири з половиною тисячі масок з матеріалу, який проплатили спонсори Сергій Ковальчук і Валерій Зінкевич. Сьогодні їх отримали і почали видавати комунальним підприємствам,установам, службам міста, які робили попередню заявку. У цих заявках за поданням терцентру і центру соціальних служб сім"ї, дітей і молоді враховані громадяни похилого віку та особи з інвалідністю, які перебувають на обліку в територіальному центрі, сім"ї, які опинились у СЖО. Якщо ви володієте інформацією про громадян, які опинились у складних обставинах, і потребують таких масок просимо надати інформацію за тел. 3-57-01 або 3-80-80», – йдеться у дописі.

У міській раді також пообіцяли найближчим часом оприлюднити інформацію про благодійників та меценатів, які допомагають громаді міста у такий нелегкий час.

Нагадаємо, нещодавно благодійник, який забажав не називати свого прізвища, передав на потреби Володимир-Волинського ТМО предмети особистого захисту.

Читайте також: У Володимирі невідомий благодійник передав медикам предмети захисту



 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024