У Володимирі дезінфікуватимуть вулиці, просять подбати про власні авто

04 Квітня 2020, 14:00
1043

З метою посилення заходів, спрямованих на запобігання поширення коронавірусу, 4 квітня у Володимирі-Волинському буде проводитися санітарна обробка вулиць спецрозчином.

Дезінфекцію здійснюватимуть, починаючи з 18:00, – йдеться на офіційному сайті міської ради.

«Рішення щодо обробки вулиць міста прийняте комісією ТЕБ і НС, були виділені кошти на ці потреби. Домовилися за відповідну техніку, яка використовуватиметься при виконанні робіт, сьогодні її випробували в тестовому режимі. Розробили також маршрути – це вул. Устилузька, Луцька, Ковельська, Генерала Шухевича, Зимнівська, Павлова. Загальна довжина вулиць, на яких проводитиметься обробка, становить близько 20 кілометрів.

У місті працюватимуть обприскувачі, які серед іншого мають можливість обробляти дороги дезінфікуючими засобами. Для цього використовуємо сертифікований дезрозчин на базі хлоровмісних речовин.

У подальшому є можливість залучати до таких робіт військову та пожежну техніку», – повідомив начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету міської ради Віктор Фіщук.

Власників автомобілів просять не паркуватися вздовж проїжджої частини та забезпечити можливість проведення обробки вулиць дезінфікуючими засобами.

Читайте також: У Володимирі зафіксували перший випадок інфікування коронавірусом

З 1 квітня українці, які повертаються з-за кордону, проходитимуть обов'язкову обсервацію

Які медзаклади на Волині першочергово прийматимуть хворих на коронавірус

Одинадцятьом володимирчанам зробили експрес-тести на COVID-19

Волинський гінеколог, який помер в інфекційній лікарні, був інфікований COVID-19

На Волині підтвердили ще один випадок інфікування коронавірусом





 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024