Голови сільських рад та представники об’єднаних територіальних громад збиралися за «круглим столом»

27 Лютого 2017, 11:00
9360

Днями у приміщенні Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості відбулось засідання круглого столу на тему: «Гідна праця в контексті достатності та спроможності територіальних громад». 

На захід запросили голів сільських та представників об’єднаних територіальних громад, начальника відділу розвитку інвестиції та європейської інтеграції Володимир-Волинської райдержадміністрації Катерина Підгурець .

У заході взяло участь 10 чоловік.
Відкрила засідання круглого столу заступник директора Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Надія Веремчук , яка проінформувала присутніх про реформування служби зайнятості та пріоритетні завдання служби на 2017 рік. Особлива увага була приділена наданню послуг учасникам АТО, інформації щодо нових форм роботи служби зайнятості та впровадження електронних сервісів.

Провідний юрисконсульт Оксана Закревська дала роз’яснення щодо штрафних санкцій за порушення у сфері праці для юридичних осіб та фізичних осіб, що використовують найману працю, відповідно до статті 265 Кодексу законів про працю України.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світлана Лисеюк проінформувала присутніх що введеної в дію нової форми звіту № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)». 

Присутніми було обговорено також питання щодо активізації проведення громадських робіт на 2017 рік. 
Засідання круглого столу пройшло у формі жвавої дискусії. Представники органів влади та сільських рад ділилися досвідом роботи. Прозвучало чимало думок і пропозицій націлених на досягнення хорошого результату.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024