В Яковичах активізувалися шахраї з "сувенірними грошима"

28 Лютого 2017, 13:00
9624

Про це повідомили у Володимир-Волинському відділення поліції, аналізуючи події, що трапилися за минулу добу. 

За інформацією правоохоронців за минулу добу до них надійшло 28 звернень та повідомлень, з яких 2 – про крадіжки особистих речей, 1 – шахрайство та одне ДТП. 

Від жителя міста Володимира-Волинського поступило повідомлення про те, що невідома особа шляхом незаконного проникнння до оселі, викрала електричний подовжувач та електричну пилку «Зеніт».  Проте на цьому нічні злодюги не зупинилися, бо було ще друге повідомлення про крадіжку. Цього разу в одному з барів міста поцупили мобільний телефон марки «Хайвей».

Зателефонував на «102» пенсіонер із села Яковичі, корий повідомив, що із його таємної схованки, де він зберігав свої заощадження,  зникло шість купюр по 500 гривень. Взамін у ту схованку було покладено тих же шість  купюр номіналом по 500 гривень, однак із однією різницею: на них були помітки «сувенірні гроші». Дідусь у шахрайстві нікого не підозрює, однак додатково повідомив, що у ту схованку він не заглядав ще із жовтня минулого року.

Цієї ночі зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода в місті Устилузі. Не розминулися два авто з іноземними номерами мало не в центрі міста. Проте постраждалих, на щастя, немає. Банальне порушення правил дорожнього руху.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024