У місті підбили підсумок зимового господарювання: зекономили 5 тонн солі та 10 тонн соляно-піщаної суміші

28 Лютого 2017, 14:06
9617

Замети на дорогах, ожеледиця та ребристі від стоптаного снігу та льоду тротуари – це все те, з чим довелося “поборотися” цьогоріч працівникам Володимир-Волинського КП «Полігон». На скільки нагосподарювали цієї зими володимирські комунальники, - розповідає "ВолодимирМедіа".

Як інформує начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Віктор Фіщук, за зимовий період  для посипання вулиць та тротуарів міста  використано 107 кубічних метрів піщано-грунтової суміші, 232, 5 тонни піщано-соляної суміші та 88 тонн 250 кілограм чистої солі.

Зазначені  матеріали  не повністю використані взимку, дещо таки вдалося зекономити у вигляді  5 тонн солі та 10 тонн соляно-піщаної суміші.

Щодо витрачених коштів, начальник управління зазначив, що тільки з резервного фонду міського бюджету на прибирання пішло понад 20 тисяч гривень. Жодної копійки від підприємців, окрім 300 тонн  палива  на благодійній основі від ПП «Універсам» для заправки техніки КП «Полігон», не поступило.

На розчищенні доріг та тротуарів , особливо у засніжені дні, працювало від 11 до 13 одиниць техніки. Не рахуючи робочих рук двірників КП «Полігон».

Нині ж на комунальників чекають ще більші проблеми – прибирання сміття, якого після танення снігу назбиралося чимало на вулицях міста.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024