Заступниця Погуляйка перевірила, як працює володимирська лікарня в умовах пандемії

12 Квітня 2020, 13:45
837

Роботу штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації, пов’язаної із поширенням коронавірусної інфекції, у Володимирі проінспектувала заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак.

Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Заступниця очільника області, а за сумісництвом керівниця робіт з ліквідації НС природного характеру регіонального рівня, пов’язаної із поширенням COVID-19 у Волинській області Тетяна Щербак вирушила у Володимир-Волинський, де взяла участь у засіданні міського штабу ліквідації наслідків.

«Під час засідання ліквідації наслідків спільно обговорили питання поставки медикаментів, засобів індивідуального захисту нашим лікарняним закладам, а також обмежувальних заходів у місті. Виконувач обов'язків начальника Володимир-Волинського відділу поліції Василь Майданюк поінформував про стан дотримання карантину у місті та збільшення патрулів, які контролюють ситуацію в місті. Тетяну Щербак ознайомили з інформацією про роботу лікарні в рамках недопущення поширення інфекції, спричиненої коронавірусом», – розповідає про зустріч перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Слід зауважити, що лікарня міста Володимир-Волинський не у списку «першої хвилі» прийому хворих на коронавірус, однак попри це медзаклад підготували дуже ретельно. Зокрема, при ньому діє пункт цілодобової допомоги, де працює дві телефонні лінії, аби кожен зміг зателефонувати з будь-якими питаннями щодо коронавірусу. Окрім того, медики закладу самостійно поділили лікарню на зони: для хворих на COVID-19 та так звану «чисту» зону. Засобами захисту лікарня також забезпечена.

На завершення робочої поїздки заступниця голови ОДА відвідала Нововолинськ, аби також дізнатися чи працює місцевий штаб, попри вихідні дні. 

Нагадаємо, того ж самого дня голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко відвідав міста Любомль, Володимир-Волинський та Нововолинськ, аби дізнатися чи дотримуються волиняни карантину.

Читайте також: Все, що потрібно знати про обмежувальні заходи на Волині у вихідні дні




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024