У селах горить суха трава, а в місті - очерет

01 Березня 2017, 13:00
10270

На дві пожежі були змушені виїжджати володимирські рятувальники останнього зимового дня. Горіла суха трава у Суходолах, та очерет у місті.

28 лютого на «Службу 101» надійшло повідомлення про те що у селі Суходоли, зі сторони Дігтева горить суха трава. На ліквідацію вогню виїхали рятувальники  ДПРЧ №7.

Ймовірною причиною загоряння є необережне поводження з вогнем. Наразі правоохоронці займаються пошуками палія.

Увечері, близько 19 години, пожежники знову були змушені виїжджати на виклик. «Червоний півень» господарював біля річки Луги, неподалік вулиці Станіславського. Там невідомі підпалили очерет.

До речі, це вже третій випадок,  пов’язаний із загорянням очерету. На минулому тижні рятувальникам довелося двічі виїжджати у село Острівок на вулицю Шкільну. Там теж хтось підпалив на болоті очерет.

Рятувальники нагадують про заборону спалювання сухої рослинності на присадибних ділянках та відкритих територіях. Також вони закликають дотримуватися правил безпеки під час відвідування лісових масивів, оскільки порушення елементарних правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024