Я все ще чекаю ваших пропозицій, - Ігор Гузь до депутатів міської ради

01 Березня 2017, 17:00
9763

Саме з такого звернення на черговій сесії Володимир-Волинської міської ради розпочав свій виступ депутат Верховної Ради України Ігор Гузь.

- Вже минуло кілька місяців з часу нашої зустрічі де я повідомив, що чекатиму ваших пропозицій щодо залучення коштів з держбюджету на потреби громади. За увесь цей час ніхто з депутатів Володимир-Волинської міської ради не підготував жодної пропозиції. Про що це говорить? Чи громаді міста не потрібні кошти? Доведу до вашого відома, що глава Уряду пан Гройсман пообіцяв дати на округ 25-30 мільйонів гривень.

Народний депутат додав, що обранці ще мають час реабілітуватися перед громадою Володимира.

Ігор Гузь також додав у своєму виступі, що триває боротьба за госпітальний округ з центром у Володимирі-Волинському. Зупинився ще й на тому, що на законодавчому рівні вже врегулювали питання яке дозволяє Володимир-Волинській міській раді приєднувати до себе приміські села, при цьому без переобрання мера міста. Це, наголосив народний обранець, шанс для Володимира розширити межі міста, приєднавши села, які ще не увійшли до створених ОТГ.  

Депутати міської ради, користуючись нагодою, поставили кілька запитань до народного обранця.

Зокрема, Руслан Мороз попросив нардепа втрутитися у ситуацію, яка склалася довкола колишньої цукроварні. Мовляв, борги за землю ростуть, майно дерибанять і нікому до цього немає діла.

Депутат Сергій Коба поцікавився чи тримає пан Гузь на контролі ситуацію, яка склалася довкола ремонту вулиці Ковельської, просив посприяти в проведенні каналізації на одній з головних вулиць міста.

Депутат Валентин Вірковський підняв тему ремонту вулиці Зимнівської та будівництва об’їзної дороги. Говорили й про ремонт міжнародної траси Устилуг-Луцьк, яка ремонтуватиметься за європейські гроші (4 млн.євро). На думку Ігоря Гузя, доречно, аби її ремонтували закордонні фахівці.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024