Страшна ДТП на трасі «Луцьк-Устилуг». ОНОВЛЕНО

02 Березня 2017, 12:30
12066

На трасі «Луцьк-Устилуг» сталася дорожньо-транспортна пригода.

Сталося це, приблизно, після 8 години ранку на відрізку дороги, що неподалік повороту на село Ворчин, Володимир-Волинського району.

На автошляху зіткнулося два буси.

Поліція наразі з’ясовує усі обставини цієї ДТП і не готова давати будь-які коментарі.

Очевидці пригоди стверджують, що видовище дуже страшне - одна автівка знищена вщент, інша - перевернута. Люди, що перебували на місці події, стверджували що наподалік пошкоджених автівок валявся потрощений велосипед.

Одне, що далося дізнатися, - троє людей у важкому стані доставлено у Володимир-Волинське ТМО.

Більше інформації по даній ДТП правоохоронці обіцяють дати після з’ясування усіх обставин та опитування свідків. 

З інформації Володимир-Волинського відділу поліції стало відомо, що водій, житель міста Володимира-Волинського, 1969 року народження, керуючи автомобілем Фольксваген Т-5, рухаючись в напрямку Устилуга, не вибрав безпечної  швидкості руху і виїхав на зустрічну смугу дорожнього полотна, внаслідок чого спричинив лобове зіткнення із автомобілем Рено-Трафік, яким керував 35-річний житель селища Благодатне, Іваничівського району.

На місце події прибули чергові рятувальники ДПРЧ-7. У результаті ДТП був затиснутий водій «Рено трафік».  За допомогою гідравлічних ножниць було звільнено людину і передано бригаді швидкої допомоги. 

Внаслідок цієї жахливої пригоди постраждало  6 осіб, п’ятеро з яких - жителі селища Благодатне.  Водій Фольксвагена відправлений із травмами та забоями тіла до хірургічного відділення Володимир-Волинського ТМО.

Водій Рено дістав тілесні ушкодження середньої важкості, два пасажира, 1959 р.н та 1963 р.н. дістали черепно-мозкову травму, численні переломи ніг та політравми, в результаті  чого усі троє госпіталізовані до реанімаційного відділення медичного закладу. Проте жінка, 1963 р.н., від отриманої травми померла в реанімації. Ще доє пасажирів Рено 1971 р.н та 1985 р.н мали незначні ушкодження, тому після надання першої медичної допомоги, відмовились від госпіталізації.

Транспортні засоби, або точніше, усе, що від них залишилося, нині перебувають на штрафному майданчикуі відділу поліції.



1


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024