На Володимирщині ремонтують дорогу, якою «займалася» прокуратура

15 Квітня 2020, 18:20
1761

Ремонтують дорогу, яка веде в село Лудин, що на Володимирщині. Наразі вже заасфальтовано десь приблизно до кілометра дорожнього покриття.

Про це Район.Володимир-Волинський повідомили місцеві мешканці.

Мова йдеться про дорогу, ремонтом якої в лютому місяці зацікавилась прокуратура. Відремонтований наприкінці 2019 року відрізок дороги Амбуків – Дарницьке – Заріччя посипався одразу після перших морозів.

«Гроші викинули просто на вітер, бо з усього видно, що це полотно не протримається і кілька місяців», – розповідали селяни.

За якийсь час Володимир-Волинська місцева прокуратура зареєструвала кримінальне провадження про розтрату бюджетних коштів і зловживання, вчинені посадовцями Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації, службовцями органів місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання. Зловживання та розтрату виявили у ході здійснення у 2019 році ремонту доріг місцевого значення у Володимир-Волинському районі.

Читайте також: У прокуратурі з'ясують, скільки бюджетних коштів розтратили на ремонті доріг на Володимирщині. ФОТО

У ході проведення огляду доріг та перевірки документації встановили невідповідність якості виконаних робіт, а також розбіжності в об’ємах виконаних робіт з об’ємами, зазначеними у довідці про вартість будівельних робіт та витрат, і акті приймання виконаних робіт.

Нагадаємо, саме мешканці Устилузької об'єднаної громади першими звернули увагу на недобросовісний ремонт відрізку дороги Амбуків – Дарницьке – Заріччя.

Світлини дорожнього покриття мешканці громади прислали на електронну адресу Район Володимир-Волинський.

Читайте також: Володимирчани показали, який вигляд має дорога, яку відремонтували місяць тому




 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024