Представники районної влади з проблемами Зимнівської ОТГ знайомилися одразу на місці

03 Березня 2017, 12:00
9641

Днями відбувся виїзний прийом громадян у населених пунктах Зимнівської об’єднаної територіальної громади, який  проводили заступник голови районної ради Алла Мельник, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Петро Чуцький, начальник управління соціального захисту РДА Наталія Голюк.

Представляв об’єднану територіальну громаду заступник голови Василь Поліщук.

Представники районної влади відвідали села: Фалемичі, Зимне, Горичів та Шистів.

Найбльш скарг надійшло від жителів села Горичів. Їх турбує незадовільний стан доріг, ремонт клубу, створення громадського пасовища. Також вони переймаються питанням вуличного освітлення, яке уже давно зроблене, але його чомусь не вмикають. Бідкаються місцеві і щодо дорожних знаків, які хтось незаконно познімав. Село велелюдне, багато дітей, влітку приїздить числена кількість дачників, а дорожний рух не регулюється нічим.

У  Фалемичах просили підсипати дорогу, аби могла нормально курсувати маршрутка та полагодити місток через річку Лугу, який з’єднує дві частини села.

Шистівчани відзначили роботу завідуючої місцевим клубом Галини Оніщук і дуже просили посприяти у виділенні матеріалів для ремонту даного закладу та оновлення огорожі навколо нього. А ще допомогти у ремонті відрізку дороги на вулиці Луговій. Частину коштів для її відновлення місцеві жителі вже зібрали самостійно.

Були дані були роз’яснення відразу на ряд питань, які піднімалися на виїзній зустрічі, деякі з них зобов’язалися виконати очільники Зимнівської ОТГ.

Ті ж проблеми, що входять до компетенції райдержадміністрації, голова РДА Наталія Василець зобов’язала керівників структурних підрозділів розглянути та надати роз’яснення, відповідно до зазначених термінів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024