У Лудині школярі отруїлися невідомою речовиною зеленого кольору. ОНОВЛЕНО

03 Березня 2017, 13:30
9831

З неофіційних джерел стало відомо, що в Лудинській школі діти отравилися невідомою речовиною.

Поки що не вдалося зв'язатися з дирекцією школи, проте працівники навчального закладу кажуть, що цю невідому хімічну речовину, нібито, приніс хтось із учнів, - пише "ВолодимирМедіа".

На місце події приїхали представники районної влади, правоохоронних органів, медики.

Наразі, з'ясовуються всі обставини цього випадку. 

Як прокоментувала дану надзвичайну подію заступник голови Устилузької ОТГ Світлана Дубицька, котра виїхала  на місце події, до в.о.директора Лудинської ЗОШ вранці звернулося кілька школярів цього ж навчального закладу зі скаргою, що у кабінеті фізики відчувається різкий запах, від якого в них паморочиться голова.

Заглянувши до кабінету, дорослі виявили розлиту у кутку зелену рідину із різким запахом. Дітей  було негайно направлено на огляд у місцевий ФАП, проте стан здоровя їх погіршувався, внаслідок чого й викликали швидку допомогу.

Дітей було доставлено на приймальне відділення Волоидмир-Волинського ТМО.

Як наголосив головний лікар ТМО Олександр Клачук, до лікарні доставлено 5 дітей. Ще орієнтовно мають привезти 4-5 школярів. В усіх, хто прибув раніше, було взято аналізи крові, які нині в процесі обробки.

Діти госпіталізовані у дитяче віділення ТМО, де їм будуть проводитися дезінтоксикаційні заходи. Їхньому здоров’ю наразі нічого не загрожує.

Приймальне відділення ТМО готується прийняти наступну партію отруєних невідомою речовиною дітей.

Нині, на місці події працює  комісія зі складу медиків Володимир-Волинського ТМО, СЕС  та представників правоохоронних структур.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024