Тренди чоловічих толстовок у 2020 році

21 Квітня 2020, 19:13
3279

Ще недавно ми й не чули про такі речі, як худі, світшоти і так далі. Тільки-но ми встигаємо звикнути до чогось нового, як з'являється вже щось ще новіше. Найсвіжіша та актуальні новинки постійно поповнюють асортимент магазину Bolf.

Що таке чоловіча толстовка?

Якщо ви потребуєте універсальної речі, яка з легкістю впишеться в ваш гардероб, то ваш вибір повинен зупинитися саме на чоловічих толстовках.

Отже, що ж таке чоловіча толстовка? Якщо ви переконані, що це кофта з товстого матеріалу, то поспішаємо вас засмутити - це не так. Футболка - це светр, спочатку спортивний, пошитий з щільного теплого трикотажу. Часом толстовки шиються з флісу, котону, футера та інших матеріалів, які виконують основну задачу - утеплення господаря.

Зовсім не важливо, якого образу ви віддаєте перевагу: будь то повсякденний кежуал або ж формальний стиль. Підібрати відповідний для себе варіант ви зможете в будь-якому випадку.

Види чоловічих толстовок

Всі толстовки відрізняються між собою за типом крою. Крім того, що вони відрізняються фасоном, є ще менш значні зміни, які формують окремий підвид кофти. Наприклад, звичайний світшоти, який можна видозмінити, додавши блискавку, створює окрему «касту» під назвою бомбер.

Толстовки на замку дуже практичні, тому і є досить популярним варіантом серед хлопців і чоловіків. Ви можете регулювати температуру тіла, розстібаючи або застібаючи замок. Крім регулювання рівня тепла, замок ще істотно полегшує процес зняття з себе кофти.

«Худі» є свого роду продовженням класичних світшотів. Основна відмінність - капюшон і трапецієподібну кишеню (кенгуру). Дана модель досить популярна серед хлопців, які люблять поганяти на скейтах і цінителів хіп-хопу.

Кофта худі може бути трохи довше звичайної, закриваючи таким чином велику площу тіла, що дозволяє краще зігрівати господаря.

Яку чоловічу толстовку купити?

Спочатку чоловічі толстовки створювали як спортивний одяг, тому найкраще віддавати перевагу кофтам в спортивному або кежуал стилях. Однак модельєри не обійшли стороною інтереси людей, які більше схильні до ділового стилю одягу. На такий випадок передбачені більш універсальні кофти світшоти без принта.

Для того щоб створювати формальний образ, вибирайте модель без додаткових елементів-вставок або написів. Додаєте до всього цього штани чінос або джинси, взувати в туфлі або черевики і ваш образ готовий. Під саму кофту можна надіти однотонну сорочку, висунувши назовні комір.

Замінивши в формальному образі строгі штани на спортивні штани і перевзувшись в кросівки, ви створюєте вже спортивний образ.

Популярні кольори чоловічих толстовок

У 2020 році найпопулярнішими є постільні відтінки, які легко впишуться як в класичний, так і в спортивний образи.

Крім постільних, в трендах залишаються класичні чорні і сірі кольори.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024