На Володимирщині зафіксували порушення режиму самоізоляції

26 Квітня 2020, 13:00
2322

В області станом на 22 квітня – 8869 людей, які повинні дотримуватись самоізоляції та не виходити з дому навіть до магазину. З них 1612 людей – це ті, які контактували з хворими та 7257 – ті, які повернулись з-за кордону. Щодо майже 9 тисяч людей на самоізоляції, то за ними стежить поліція.

Ці люди отримали адміністративні протоколи за порушення карантину. Про це у відповідь на запит «Першого» відповіли в Головному управлінні Нацполіції у Волинській області.

Порушення зафіксували: Шацьк – 2, село Плоске, село Пульмо, село Хрипськ Шацького району, село Красів Горохівського району, Володимир-Волинський, Ласків Володимир–Волинського району, село Лежниця Іваничівського району, село Кисилин Локачинського району, а також село Оріховиця Ужгородського району Закарпатської області (чоловік виїхав з Закарпаття і намагався перетнути кордон з Білоруссю на Волині) – по 1.

«Контроль за дотриманням самоізоляції забезпечується працівниками поліції, як за місцем проживання, так і нарядами шляхом патрулювання громадських місць та контрольно-пропускних пунктів на в’їздах та виїздах області», – йдеться у відповіді на запит.

На жаль, у пресслужбі поліції не змогли повідомити, як саме і як часто правоохоронці перевіряють, чи не покидали свої оселі ті, хто мусять дотримуватись самоізоляції.

«Поліцейські постійно і систематично перевіряють, чи волиняни вдома. За день поліцейський може декілька разів перевірити, а може – раз», – сказав працівник прес-служби Олег Плазовський.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024