Стало відомо, де працювали володимирчани, які захворіли на COVID-19

28 Квітня 2020, 17:35
Коронавірус 1439
Коронавірус

Жінка та чоловік, у яких 27 квітня ПЛР-тестування підтвердило наявність коронавірусної інфекції мешкають у селі Рогожани Володимир-Волинського району, а працюють на підприємствах Нововолинська.

Захворілі – подружжя. Чоловік працює на підприємстві «Нововолинськводоканал», жінка – на ТзОВ «Хан–Електробау Україна», – інформує БУГ, посилаючись на власні джерела.

Медійники поцікавилися у директора водоканалу Володимира Озімчука, чи знають на підприємстві про хворобу працівника.

«Мені кажуть що хворий, але ще паперів не бачу. Він працював на аварійних ділянках водопроводу, в будинках не працював. Він в лікарні вже два тижні. Ті, хто з ним контактував, на самоізоляції. В поліції списки є», – зазначив Озімчук.

Зазначають, що на самоізоляції серед працівників Нововолинськводоканалу близько 4-5 людей, на підприємстві проводять дезінфекцію.

Щодо хворої на коронавірус жінки, то видання, посилаючись на власні джерела, повідомляє що вона близько тижня не була на роботі. На самоізоляцію відправили працівників, які обідали з хворою.

Разом з тим, люди розповідають журналістам, що на підприємстві не провели жодної дезінфекції, працівникам не видають засоби захисту. 

Нагадаємо,володимирчани звернулися у КП «Володимир-Волинський ЦПМД» зі скаргами на здоров’я. Після проведення ПЛР-діагностики медики отримали позитивні результати тестування. 

Читайте також: На Володимирщині на COVID-19 захворіли люди, які працюють у Нововолинську

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024