З початку року комунальники вивезли з Володимира майже 2 тисячі метрів кубічних сміття

29 Квітня 2020, 15:30
Стихійне сміттєзвалище 1478
Стихійне сміттєзвалище

Комунальні служби Володимира-Волинського продовжують прибирати стихійні сміттєзвалища, які створюють мешканці приватного сектору.

Від початку року працівники комунального підприємства «Полігон» прибрали несанкціоновані сміттєзвалища та завершили впорядкування територій району цукрового заводу на вулицях Залізнична, Рєпіна, О.Ольжича, Заводська, Сосюри, Гагаріна, інформують на сайті міської ради.

Також комунальники навели лад на вулицях: Академіка Глушкова, Коперника, Гоголя, Володимира Великого, Академіка Сахарова, Незалежності, Луцька, Соборна, Генерала Шухевича, Поліської Січі, Січових Стрільців, Устилузька, Миколаївська, біля магазину «Райдуга» на Ю.Опільського, Павлова, Тараса Шевченка, Степана Бандери, Сагайдачного.

За допомогою техніки ці території приведено в належний санітарний стан.

Загалом комунальним підприємством «Полігон» від початку 2020 року із стихійних сміттєзвалищ було вивезено 1937 метрів кубічних сміття, в тому числі 505 метрів кубічних із кладовищ міста.

Представники міської влади вкотре просять укладати угоди на поводження з побутовими відходами з комунальним підприємством «Полігон» (телефон для довідок – (03342) 3-13-03). Вартість послуги на вивіз сміття з розрахунку на одного мешканця будинку в місяць – 10,50 гривень.

«Закликаємо мешканців не бути байдужими, дотримуватися елементарних санітарних норм та не викидати сміття у не відведених для цього ділянках. Адже стихійні сміттєзвалища не тільки створюють занедбаний вигляд міста, а й є джерелом негативного впливу на довкілля, від стану якого залежить здоров’я кожного з нас», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Володимирі придбали сучасну гідромашину, яка буде чистити водомережі






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024