У крамницях Володимира з'явився делікатес, який завжди в моді.ФОТО

04 Травня 2020, 13:20
Спаржу тепер можна купити у ТЦ «Маяк» 4068
Спаржу тепер можна купити у ТЦ «Маяк»

Для українських аграріїв розпочався сезон спаржі, яка також відома як аспарагус. Спаржу успішно вирощують й у нас на Володимирщині. 

Загадковий та корисний аспарагус вже не перший рік вирощує ТМ «Спаржа Волині», директор Олександр Сидорчук.

Овоч незвичний і на вигляд і на смак, проте низькокалорійний та багатий білками та мікроелементами. Його ще називають їжею аристократів та мільйонерів.

Українці з аспарагусом знайомі мало, проте з кожним роком цей овоч все активніше захоплює ринки та крамниці країни, продовжує підкорювати смакові рецептори споживачів. Відтепер всю користь спаржі пізнають і володимирчани.

Овоч можна буде придбати у 5 крамницях Володимира-Волинського: «Наш край», «Маяк» та «Сіті».

2



1

Назвемо вам кілька вагомих причин, щоб їсти спаржу

Спаржа уповільнює старіння. У спаржі міститься велика кількість білка, клітковини, вітамінів і корисних мінералів: наприклад, вітаміни A, B, C, T, K, мідь, марганець, харчова клітковина, магній, каротин, кумарин, тіамін, фолієва кислота. 

Спаржа покращує стан серця і судин, сприяє стрункості. У цьому продукті багато клітковини, позитивно впливає на стан шлунково-кишкового тракту і допомагає активізації обмінних процесів. 

Спаржа – афродизіак. Ще в епоху Середньовіччя було помічено, що спаржа – рослина-афродизіак, здатна підсилювати потяг. За словами експертів, спаржа діє як природний аналог віагри.

Спаржа нормалізує рівень цукру в крові та покращує травлення. 

Купуйте та смакуйте!

Читайте також: Ринок у Володимирі одним із перших в області відновив роботу




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024