Андрій Парубій привіз допомогу медикам Володимира.ФОТО

05 Травня 2020, 19:15
1765

Медики Володимир-Волинського територіального медичного об'єднання отримали засоби особистого захисту від Фонду Петра Порошенка та партії «Європейська солідарність».

Передати захисні костюми та окуляри 5 травня до Володимира приїхав народний депутат та ексголова Верховної ради України Андрій Парубій.

«Європейська Солідарність» упродовж декількох тижнів передає допомогу медичним закладам у різних областях України. Ми усвідомлюємо, що найважливішим сьогодні є захист тих, хто стоїть на передовій боротьби із інфекцією – лікарів. На жаль, нині найвищий відсоток інфікованих на COVID-19 саме серед медичних працівників. Захисні окуляри та костюми мають убезпечити лікарів від небезпеки» – розповів Андрій Парубій.

Нагадаємо, у квітні від Фонду Петра Порошенка Андрій Парубій передав Волинській обласній інфекційній лікарні сто захисних халатів для медичних працівників.

Нещодавно благодійник, який забажав не називати свого прізвища, передав на потреби Володимир-Волинського ТМО предмети особистого захисту.

Читайте також: У Володимирі невідомий благодійник передав медикам предмети захисту












 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024