Волинські активісти готові були заблокувати МПП «Ягодин» і «Устилуг»

14 Березня 2017, 11:10
9583

Волинські активісти готові були заблокувати міжнародні пункти пропуску «Ягодин» і «Устилуг» на кордоні з Польщею та «Доманове» на кордоні із Білоруссю.

Це в разі, якщо силовики не звільнять усіх затриманих учасників торговельної блокади на Донбасі. Про це пише «ZIK».

Нагадаємо, ввечері 13 березня біля стін Волинської ОДА почали збиратися активісти на підтримку затриманих блокадників. Понад сотня активістів зайшли до адмінбудівлі, де зустрілися із губернатором Володимиром Гунчиком, очільником ГУНП в області Петром Шпигою та начальником УСБУ Волині Юрієм Фелонюком.

Активісти сформулювали вимоги, серед яких головна – до десятої ранку 14 березня звільнити затриманих блокадників. Також вони вимагають звільнити із посад главу МВС Арсена Авакова, заступника керівника Нацполіції В’ячеслава Аброськіна, голову СБУ Василя Грицака та його першого заступника Віталія Малікова.

Один із можливих сценаріїв озвучив активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук, який запропонував заблокувати міжнародні пункти пропуску «Ягодин», «Устилуг» і «Доманове».

Сьогодні ж вранці стало відомо, що правоохоронці відпустили затриманих в районі ст. Кривий Торець учасників блокади.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

«Станом на сьогоднішній ранок усі вони відпущені. Жоден з них не має тілесних ушкоджень», – повідомив В'ячеслав Аброськін.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50