У Польщі повідомили, коли відкриють кордони для туристів

15 Травня 2020, 14:00
Туристи 1669
Туристи

Уряд Польщі має нову ідею боротьби з наслідками пандемії коронавірусу, які негативно позначилися на туристичній галузі.

у Польщі хочуть відкрити кордони для туристів з певних країн, де ситуація, пов’язана з епідеміологічною загрозою, «знаходиться під контролем», повідомляє inpoland.net.pl, посилаючись на FM RMF,

Прогнозують, що вже в липні та серпні через кордон почнуть пропускати іноземців із країн, де є найменша кількість коронавірусних інфекцій. Другий варіант розвитку подій, запровадження якого потрібно проаналізувати, передбачає, що туристи з-за кордону також зможуть перетнути польський кордон без необхідності перебування на карантині, якщо за кілька днів до того вони пройдуть тестування на коронавірус і той буде негативним.

«Оскільки сьогодні ми говоримо про те, що у випадку сезонних або транскордонних працівників, ми повинні дати їм можливість приїзду без карантину, то такого роду рішення, якщо епідемічна ситуація це дозволяє, було б хорошим варіантом для туризму і, звичайно ж, ми будемо його більш детально розглядати», – зазначила Ядвіга Емілевич, віце-прем’єр з розвитку, яка відповідає в уряді за туризм.

Урядовиця зазначає, що все залежить від розвитку епідемії. Однак згадані пропозиції могли б запобігти занепаду готельної сфери у Польщі.

Читайте також: У Польщі дозволили сезонним працівникам з України відбувати карантин у полі

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024