Нову, відремонтовану дорогу «Луцьк-Устилуг» можна буде побачити та протестувати аж наприкінці 2018 року

15 Березня 2017, 15:10
9741

Про це стало відомо під час зустрічі представників міської влади міста Володимира-Волинського та помічника нардепа Гузя Андрія Бокоча з представниками департаменту інфраструктури і туризму при Волинській ОДА та Служби автомобільних доріг області.

На зустрічі підняли питання ремонту вулиць Устилузкої та Луцької. Вказані вулиці Володимира-Волинського включені до відрізку дороги “Устилуг-Луцьк”, кошти на ремонт котрої надає Польща, - пише «БУГ».

Під час розмови із заступниками Анатолія Посполітака (керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області) делегації із Володимира-Володимира-Волинського пояснили, що наразі йдуть підготовчі роботи, складання документації та її погодження в Украавтодорі. На уточнююче запитання “Коли ж розпочнуться ремонтні роботи?” відповів заступник з будівництва Ншан Антонян.

“Я думаю, що в квітні 2018-го року можна буде приступити до самих робіт і закінчимо їх в грудні цього ж року (2018-го)” – уточнив заступник.

Антонян також додав, що в проекті вони передбачають ще й посилення основи дорожнього покриття, а не тільки заміну асфальту. Також автодорівець додав, що плануються поточні та середні ремонти дорпоги на складних відрізках.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024