«Служба автомобільних доріг» жорстких вимог до учасників тендеру не ставила, тому й виграла «Аміла»

15 Березня 2017, 16:30
9705

Про це йшлося під час наради у Луцьку щодо подальшого ремонту вулиці Ковельської.  

На відновлення робіт на Ковельській міська влада й жителі Володимира-Волинського розраховують вже з настанням перших весняних теплих днів.

Які ж плани щодо відновлення робіт на Ковельській виношують в «Службі автомобільних доріг» у Волинській області, - говорили в в обласному центрі за присутності першого заступника міського голови Володимира-Волинського Ярослава Матвійчука, помічника народного депутата Ігоря Гузя Андрія Бокоча, начальника управління інфраструктури Волинської ОДА Івана Мирки та заступників начальника «Служби автомобільних доріг Волині» Михайла Антоняна та Михайла Кінаха.

Представники володимирської делегації зауважили, що ситуація надзвичайно складна, мовляв, йдеться не тільки про завершення робіт, а й про те, що левову частку зробленого «Аміла» мусить переробити, адже те, що зараз на Ковельській зараз – неприпустимо. Також перший заступник міського голови цікавився конкретними строками відновлення робіт на Ковельській, коштами, на які вони будуть проводитися і ким ці роботи проводитимуться.

Відповідати на запитання Михайло Антонян почав із того, яким чином «Аміла виграла тендер на виконання робіт по Ковельській. За його словами, під час оголошення тендеру на ремонт автошляху «Львів-Радехів-Луцьк» до його учасників були виставлені надзвичайно жорсткі умови, після чого «Службу автомобільних доріг» звинуватили в дискримінації, й навіть відкрили за її фактом кримінальне провадження. Відтак, коли оголошувався тендер на ремонт Ковельської у Володимирі-Волинському, «Служба автомобільних доріг», ймовірно, налякана попередніми подіями, жорстких вимог до учасників тендеру не ставила. Як результат, виграла тендер «Аміла» лише завдяки тому, що вказала найнижчу вартість своїх послуг.

- Ми маємо вже більше 10 гарантійних листів від «Аміли» з запевненнями в тому, що вона все виправить. І вона мусить це зробити, інакше подальша діяльність у сфері ремонту та будівництва доріг для неї буде вкрай проблематична, якщо взагалі можлива. Можу додати лише, що коли «Аміла» відновить роботи, то вони проводитимуться під нашим жорстким контролем. Фінансуватимемо ті роботи ми, за рахунок коштів, які так би мовити, не були освоєні в минулому році, – прокоментував ремонт Ковельської у нашому місті заступник начальника «Служби автомобільних доріг» з  будівництва Михайло Антонян.

16 березня представники «Служби автомобільних доріг» планують провести виїзну нараду у Володимирі-Волинському.

Нагадаємо, реконструкція  вулиці,  на яку, на умовах співфінансування з міського, обласного та державного бюджетів, було виділено близько 6 мільйонів гривень, мала завершитися в стислі строки, чого підрядником виконано не було. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024