Фінплани комунальних підприємств міста: затвердили але, в колективах не обговорили

16 Березня 2017, 15:00
9597

Одним із питань винесених на чергове засідання виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради було затвердження фінансових планів комунальних підприємств міста на 2017 рік.

До цього переліку підприємств увійшли: управління водо-каналізаційного  господарства, ЖЕК№1, КП «Полігон», КП «Троянда», КП «Ритуальна служба», КП «Речовий ринок», КТП БТ «Роксолана», СРБП «Володимирліфт», КП «Містопроект», ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго».

У ході обговорення чимало претензій по проекту рішення, особливо пункту, що стосується фінплану ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», було у присутнього на засіданні депутата міської ради Ярослава Жука. Він сказав, що даний документ, який є чи не головним у діяльності підприємства не обговорювали в колективі, не ознайомили з ним навіть членів профспілки.

Директор підприємства Ганна Рубанова в свою чергу повідомила, що до розробки фінансового плану були залучені всі працівники підприємства.

У результаті, члени виконавчого комітету, затвердили всі фінансові плани комунальних підприємств міста з доповненням, що за тиждень часу з цим документом будуть ознайомлені в кожному колективі.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024