На Володимирщині компанія хотіла відсвяткувати день народження поблизу кордону

20 Травня 2020, 14:40
Кордон 2617
Кордон

На ділянці кордону, за яку відповідають прикордонники відділу «Амбуків», виявили групу осіб.

Жодних документів, які посвідчують особу, люди при собі не мали, – інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у фейсбуці.

Порушників прикордонного режиму запросили у підрозділ для складання документів про адміністративне правопорушення за ст. 202 КУпАП. Шестеро з них отримали штраф у розмірі 170 гривень кожному.  Ще відносно двох рішення прийматиме суд.

Зі слів правопорушників, компанія мала намір святкувати день народження друга, а про режимні обмеження, які діють у контрольованих прикордонних районах, не знали.

У Львівському прикордонному загоні нагадують громадянам, що в межах контрольованих прикордонних районів діють відповідні режимні правила.

Так, відповідно до Положення «Про прикордонний режим», затвердженого Постановою КМУ, громадяни України, іноземці та особи без громадянства в'їжджають у прикордонну смугу та контрольований прикордонний район, перебувають, проживають або пересуваються в їх межах на підставі документів, що посвідчують їх особу. Крім того, іноземці та особи без громадянства повинні мати документи, які підтверджують законність їх перебування на території України. Вказані особи, зобов'язані пред'являти відповідні документи на вимогу уповноважених осіб Державної прикордонної служби.

Довідково: в межах ділянки відповідальності Львівського прикордонного загону визначено наступні контрольовані прикордонні райони: Жовківський, Сокальський, Яворівський Львівської області, а також Володимир-Волинський та Іваничівський Волинської області.

Нагадаємо, на засіданні РНБО було ухвалене рішення, що Україна закриває кордон через 48 годин.

Читайте також: Шенген і безвіз в умовах пандемії: як коронавірус змінює правила перетину кордонів

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024