Депутати районної ради просять владу взятись за дороги

17 Березня 2017, 11:52
9538

У Володимир-Волинській РДА сьогодні відбулася чергова сесія районної ради.

Традиційно, перед розглядом питань порядку денного, депутати озвучили свої запити.

Депутат Володимир-Волинської ради Вікторія Середа оприлюднила кілька запитів, два з яких стосувалися ремонту доріг. 

Один із запитів стосувався ремонту відрізку дороги між Володимиром-Волинським і Нововолинськом. Депутат наголосила, що дорога знаходиться у жахливому стані, що вона вже кілька разів подавала відповідні запити до керівництва "Укравтодору", проте жодної відповіді не надійшло.Вже минає перший місяць весни, а за  ремонт дороги так ніхто й не береться. 

Ще один запит пані Середа адресувала на адресу департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА. Йдеться про те, що молодь, яка мешкає у селах району не може вранці вчасно дістатися у сусідній Нововолинськ на навчання.

- Майже весь громадський транспорт що рухається у бік Нововолинська - транзитний. А відтак, вони минають зупинки по селах і не спиняються, - зазначила депутат. - Молодь, відповідно, запізнюється на навчання і за кілька таких спізнень їх чекає зняття стипендії. Цю проблему слід вирішити негайно, бо діти не повинні пропускати навчання та, через халатність дорослих, залишатись без стипендії.

Ще один запит депутатки був начальника Володимир-Волинської філії "Укравтодору" Миколи Хільчука і стосувався він ямкового ремонту дороги в селі Дігтів.

 

Коментарі
18 Березня 2017, 11:28
Може ще треба студентів безкоштовно возити на навчання)))
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024