Відомий бандурист із Володимирщини став дипломантом джазового фестивалю

20 Березня 2017, 09:00
11302

17-18 березня 2017 року в Києві проходив ХVI Міжнародний джазовий фестиваль «Єдність».

Шістнадцятий фестиваль традиційно зібрав на сцені Київського національного академічного театру оперети відомих українських та зарубіжних джазових музикантів.

На цьому фесті про себе заявили ще одні українські виконавці – це гурт «Revenko Band». До речі, до його складу разом із своїм чудовим інструментом, увійшов наш земляк бандурист Валентин Лисенко.

На своїй сторінці у «Фейсбук» Валентин коротко написав про свій виступ на фестивалі:

«Сьогодні був Джаз! Імпровізація та повна свобода....»

Нагадаємо, Валентин Лисенко став відомим на всю країну і навіть за її межами завдяки своєму ексклюзивному винаходу, який  дозволив перетворити бандуру на електроінструмент, таким чином, підсиливши звучання.

Учасник телевізійних шоу «Україна має талант» та «Минута славы» на своєму інструменті виконує музичні твори найрізноманітніших напрямків – від хітів 80-х до композицій голлівудського композитора Ганса Ціммера у супроводі оркестру. Найбільше всіх чарує композиція, яка відіграла ключову роль у впізнаваності бандуриста - «Shape of My Heart» Стінга.  

Молодий, стильний та непередбачуваний Валентин Лисенко народився у нашому чудовому місті. Його творчість бере свій початок із Володимир-Волинської музичної школи, де першою вчителькою була Надія Бабік.  





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024