Місцеві перевізники хочуть більшу плату за проїзд, а виїжджати на маршрути «забуваються»

20 Березня 2017, 11:00
9664

Мешканці міста знову скаржаться на перевізників. Мовляв, про збільшення плати за свої послуги вони не забувають, а ось виїжджати на маршрут, особливо у вечірній час – не завжди виходить.

Про це свідчить повідомлення обуреної мешканки вулиці Устилузької пані Наталії М., яка вже кілька днів поспіль не може дістатися до дому після 8 години вечора. Жінка працює допізна в одній із крамниць міста і єдиний спосіб добратися ввечері додому на Федорівку – маршрутка.

- Цей наш куток взагалі якийсь обділений увагою перевізників. Маршруток у нашу сторону і так ходить мало, то вони ще й на маршрут не виходять, - пише жінка.

Підтвердила слова жінки  й редактор «Район.Володимир-Волинський», яка в силу певних обставин, сама мала проблеми із доїздом в район вулиці Устилузької цими днями. У четвер вже після 19.30 не було жодної маршрутки. А в суботу і неділю – після 20.00.

А в графіках руху маршруток, розміщених у центрі на зупинці, ще як мінімум три рейси має бути після восьмої години вечора.

«Будемо розбиратися…Наші люди моніторили на вихідних ситуацію, але нічого подібного не спостерігали…» - прокоментував ситуацію начальник управління ЖКГ і будівництва міськвиконкому Віктора Фіщука.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024