Якими талантами вражали учасники талант-шоу «Битва талантів», аби потрапити до півфіналу

20 Березня 2017, 17:00
11891

Другий відбірковий тур шоу «Битви талантів» відбувся цієї суботи у культурно мистецькому центрі. У ньому взяли участь понад три десяка учасників. 

Переважав, як і у попередньому конкурсі, вокал. Хоча й вистачало цього разу й  танцювальних композицій.

Прикрим моментом, який хоч і не завадив шоу, але все ж додав дискомфорту, була торгівля у фойє крамом заїжджих продавців. У залі, де мала б бути фотозона, було завішано все одягом. Тому учасники змушені були тіснитися у маленькому коридорчику, а танцюристи не мали можливості зайвий раз прорепетирувати, як це робили їхні попередники на минулому турі.

Але не дивлячись на це, зал був переповнений, що говорить про зацікавленість містян конкурсом. 

Першим виступив гурт «Морс» з авторською піснею його вокаліста Олександра Сухоносова. Колективу з чотирьох виконавців лише кілька місяців, і «Битва талантів» стала їхнім дебютом. Після гурту на сцену вийшов  Назар Пальоха, котрий зіграв на барабанах. Хлопчик займається у музичній школі на клаксоні, проте вирішив спробувати себе і на ударних інструментах. І це у нього вийшло досить непогано.

Запалила зал піснею «Очі на піску», яка, до речі, в свій час була написана Юрієм Рибчинським спеціально для Тамари Гварцетелі, Любов Стоянович. Ансамбль «Водограй» представив композицію Оксани Білозір «Коханий». Запальну латину продемонстрували танцюристи Маша Подзідзей та Сергій Жигуров,  Наталія Собчак зі Станіславом Калачинським. Український танець «Подоляночка» подарував колектив «Веселка». І хоча місця для такого танка на сцені таки бракувало, все ж дівчата досить вдало виступили. Енергійний джайв від Владислава Мельничука та Соломійки Степанюк, приправлений цікавим сюжетом, запалив зал і зірвав гучні оплески. А вальс учасників клубу «Грейс» під музичну композицію легендарної груп «Скорпіонз» викликав захоплення у журі.

Досить незвичний номер, який вирізнявся на фоні інших, показала Інна Гоцик, котра віджалась від підлоги 54 рази. І хоча він більше підходить для спортивних змагань, все ж його відзначили журі. Чудові картини, намальовані Наталією Подзізей, побачили глядачі. Серед учасників були й декламатори, які читали як поезію класиків, так і свою. Вірш «Мамо, пробач» виконала студентка педколеджу Вероніка Тимощук.

Гарним був номер гімнасток Анастасії Марчук та Анстасії Планковської.

Родзинкою вечора, на яку чекали як дівчата, так і хлопці, став виступ на пілоні Аліни Возкаєвої. Пол-денс у її виконанні зачарував усіх у залі.

Завершився конкурс вокальною композицією Соломії Степанюк.

Отож, до півфіналу дійшли Любов Стоянович, Маша Подзідзей та Сергій Жигуров,  Наталія Собчак зі Станіславом Калачинським, Інна Гоцик, Дарина Грицевич, Анастасії Планковська та Марчук, Христина Клапіюк, Вероніка Тимощук, Віталій Голіч та колектив «Подоляночка».

Крім того, до півфіналістів додалися учасники минулого туру, які були в режимі очікування. Це Олександр Чишій, Ліна Ткачук, Сергій Лященко, Едуард Місюк, Аліна Смірнова та квартет «Родослав».

Оскільки талановитих учасників теперішнього шоу виявилось більше, було вирішено обирати їх шляхом інтернет-голосування, яке вже розпочалося на сторінці «ВолодимирМедіа».

До цього списку потрапили гурт «Морс», Назарій Пальоха, клуб «Грейс», Оксана Цвинкилевич, Уляна Сурмик, Софія Хільчук, Аліна Наумик, Максим Корець, Рената Тарасюк, Діана Матіюк та квартет «Родослав».

Півфінал відбудеться у квітні.
















 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024