Володимирські майстри шкіряної рукавички знову «набоксували» кілька перемог

21 Березня 2017, 08:00
12050

На цих вихідних у Хмельницькому проходив Регioнальний Чемпioнат України з боксу серед юнаків 2003-2004 років народження та вiдкритий Чемпioнат Хмельницької області.

У турнірі взяло участь 200 учасників з 7 областей Захiдної України. Більше яскравих 140 двобоїв відбулося за цих три турнірних дні. В результаті була вiдiбрана регioнальна збірна для участі у фiнальнiй частині Чемпioнату України серед юнаків.

У цих змаганнях взяли участь 9 спортсменів з Володимира Волинського. Мартинюк В’ячеслав та Любух Марія (районна ДЮСШ) вибороли І місце, Халімон Орест (Володимир Волинська спеціалізована школа Інтернат) – ІІ місце, Лоборук Сергій, Крайнов Олексій, Олексюк Дмитро (районна ДЮСШ) та Данилюк Владислав (Володимир Волинська спеціалізована школа- інтернат) – посіли ІІІ місце.

У збірну команду нашого регіону потрапили Мартинюк В’ячеслав та Халімон Орест.

Мартинюк В’ячеслав був відзначений як один з кращих боксерів змагань і отримав цінний подарунок. Любух Марія вкотре доказала, що вона краща в своїй ваговій категорії та 1 квітня відправиться на навчально-тренувальний збір для підготовки до Чемпіонату Європи.

Готувала володимирських спортсменів тренер Юлія Семко.





Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024