Спортивний фестиваль зібрав ветеранів з усієї області

21 Березня 2017, 10:40
9462

Учора в спортивно-оздоровчому комплексі «Олімп» відбувся ХІІІ обласний фестиваль «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» серед ветеранів – 35 років і старші.

Фестиваль організували відділ з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації спільно з Волинським обласним та Володимир-Волинський міським центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На урочистому відкритті фестивалю привітали учасників начальник управління освіти, науки, молоді та спорту міськвиконкому В'ячеслав Петрук та директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад.

Загалом, в обласному фестивалі взяло участь 16 команд, а це 338 учасників.

Програма фестивалю включала п’ять видів спорту: міні-футбол або волейбол – за  вибором, шахи, шашки, настільний теніс, плавання. За підсумками змагань призові місця розділились таким чином: серед міст перемогу здобула команда міста Луцька, друге командне місце виборола команда з Ковеля, третє –  з Володимира- Волинського.

Серед районів перше місце в команди Луцького району, друге – в команди Ковельського району і замикає трійку призерів команда Любомльського району.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, дипломами, медалями та кубками Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх».



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024