У місті порахували дитячі ігрові майданчики

29 Березня 2017, 12:00
9637

На балансі Володимир-Волинської міської ради нині перебуває 51 дитячий майданчик та близько 15 – належать ОСББ та житловим кооперативам, встановлені  благодійниками та мешканцями багатоповерхівок.

Тільки у  минулому році за кошти міського та державного бюджетів  збудовано та здано в експлуатацію 15 дитячих майданчиків, - повідомляє ВолодимирМедіа.

Цьогоріч надійшли звернення від жителів приватного сектора вулиць Зимнівської, Степана Бандери та Устилузької щодо вирішення питання встановлення дитячих майданчиків. Міська влада запевняє, що вирішить це питання на користь малечі.

Окрім цього, у місті з’явилися спортивні майданчики, зокрема поблизу «ВОПАК» та в дворі будинків 101-107 на вулиці Ковельській.

Приємно відмітити, що люди самі за ними стежать, облаштовують та окультурюють. Проте є й такі дитячі майданчики, де потрібно провести  заміну конструкцій, пофарбувати та завезти пісок. На поточні роботи планується виділити із міського бюджету близько 150 тисяч гривень.

Дуже актуальним нині постало питання освітлення прибудинкових територій, заодно і дитячих та спортивних майданчиків.  В мерії запевняють, що вже розпочато роботи по виготовленні проектно-кошторисної документації. Першим на черзі у плані освітлення - дитячі майданчики, що в районі військового містечка. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024